Login
Close
Inloggen

Je solliciteert op: Medewerkers Veilig Thuis

Licht hier kort jouw motivatie en beschikbaarheid toe:
RadarPersoneel Zorg & Welzijn verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan RadarPersoneel Zorg & Welzijn op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

RadarPersoneel Zorg & Welzijn neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy reglement van RadarPersoneel Zorg & Welzijn. Klik op Algemene Voorwaarden en je wordt doorverwezen naar het Protocol Bescherming Persoonsgegevens (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit RadarPersoneel Zorg & Welzijn aandachtig door te nemen. Privacy Statement.
Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens voor 12 maanden te bewaren.
RadarPersoneel Zorg & Welzijn
Transistorstraat 91-13, 1322 CL Almere
020 214 90 60
Disclaimer Algemene voorwaarden
Radar Personeel Zorg & Welzijn gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.